Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

χαρτιά



Κρέμασαν χαρτιά υγείας στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Καλαμαριά

Με ένα περίεργο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι περνούσαν σήμερα από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι κρέμασαν χαρτιά υγείας στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου που εχει τοποθετηθεί στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες.



Ποια χαρτιά είναι τοξικά και τα ακουμπάτε κάθε μέρα

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει διαφυγή από την χημική ουσία δισφαινόλη-Α (ΒΡΑ), η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για στην κατασκευή πλαστικών μπουκαλιών, όπως και για την επίστρωση του εσωτερικού των κουτιών αλουμινίου.



Χαλαρές στιγμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο παίζοντας χαρτιά

Χαλαρές στιγμές στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Γλανιτσιά της Γορτυνίας απολαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο φωτογραφικός φακός του kalimera- arkadia.gr τον συνέλαβε να παίζει… πρέφα.



Βρέθηκαν πλαστά χαρτιά απόσυρσης αυτοκινήτων!

Στα ίχνη κυκλώματος που διακινούσε πλαστά χαρτιά απόσυρσης αυτοκινήτων βρίσκονται οι Αρχές και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Enikonomia.gr ήδη καλούνται να καταθέσουν έμποροι ΙΧ που έχουν «πουλήσει» χαρτιά απόσυρσης σε εισαγωγικές εταιρείες.



Στα χαρτιά του Τσακαλώτου η παράταση του «κόφτη» μετά το 2018

Την παράταση του «κόφτη» και μετά το 2018 θα μπορούσε να δεχθεί η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.



Λεβέντης: Η δημοκρατία είναι στα χαρτιά και όχι στην πράξη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε οτι η δημοκρατία είναι στα χαρτιά και όχι στην πράξη, τονίζοντας πως ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο περιθώριο.

Όπως είπε, επιστήμονες, εργαζόμενοι, άνεργοι, είναι όλοι στα κάγκελα και υπογράμμισε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των νέων αναχωρεί στο εξωτερικό για να βρει δουλειά.