Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

χαρης



Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς: Ο νους αποκτά τη χάρη με τα άγια μυστήρια

Ο νους αποκτά τη χάρη με τα άγια μυστήρια και τις άγιες αρετές. Έτσι η προσευχή με την αγία της δύναμη χαριτώνει το νου και ο νους που έλαβε την ποιότητα της προσευχής γεννά και κατευθύνει κάθε λογισμό του στους θείους δρόμους, για να μη συντριβεί ποτέ σε ζοφερά αδιέξοδα.



Η κατάντια του ελληνικού κράτος μέσα από το δράμα του πασίγνωστου ηθοποιού με το νεκρό μωρό του

Την κατάντια του ελληνικού κράτους και τον προσωπικό του Γολγοθά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook πασίγνωστος ηθοποιός!



Χ. Λαζάνης: Ενας φύσει αισιόδοξος νέος άνθρωπος, στην Ελλάδα του 2017

Ο δικηγόρος Ιωαννίνων, Χάρης Α. Λαζάνης, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, σχολίαζει τόσο την απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με τη συνταγματικότητα των τηλεοπτικών αδειών όσο και τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα του Κυπριακού.

 

Της Μαρίας Αρετής Ε. Ζιαζιά

 



«Δημοκρατική Ευθύνη» το κόμμα του Χάρη Θεοχάρη - Μαζί του και ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Tην ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης ανακοίνωσε και επισήμος ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχάρης επιβεβαίωσε την ίδρυση της νεάς αυτής κίνησης με όνομα «Δημοκρατική Ευθύνη», η οποία θα τοποθετείται στο χώρο του προοδευτικού, μεταρρυθμιστικού χώρου και δεν θα είναι αρχηγοκεντρική.



Χ. Θεοχάρης: Θα μείνουν στην ιστορία ως η κυβέρνηση της κοροϊδίας

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού, αλλά και των βουλευτών της κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Euogroup.

«Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη αξιολόγηση και θα υποστεί την ταπείνωση των ‘διορθώσεων’ των ψηφισμένων νομοθετημάτων της», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.



Συγκίνηση για τον 11χρονο Χάρη που παλεύει με το καρκίνο

Στην Harley Street clinic του Λονδίνου βρίσκεται ήδη ο 11χρονος Χάρης συνοδευόμενος από τη μητέρα του, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική πειραματική θεραπεία...