Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Handelsblatt



Handelsblatt: Πάμε Μύκονο, όχι Μαγιόρκα...

Η γερμανική οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt παρουσιάζει την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους ξένους επενδυτές, αλλά την ίδια στιγμή διώχνει τους Έλληνες ενοικιαστές.



Handelsblatt: Οι Έλληνες ξαναβρίσκουν το θάρρος τους μετά την κρίση

Βελτιωμένο κλίμα στην ψυχολογία του Έλληνα διαπιστώνει η Handelsblatt, σε δημοσίευμα με τίτλο «Οι Έλληνες ξαναβρίσκουν το θάρρος τους μετά την κρίση».



Handelsblatt: H Ελλάδα ελκυστική για επενδυτές

«Οι επενδυτές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για ελληνικά ομόλογα» είναι ο τίτλος εκτενούς άρθρου που φιλοξενεί η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt.



Handelsblatt: Φόβος για νέα τραπεζική κρίση σε Ελλάδα και Ιταλία

Το τεράστιο μέγεθος των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα και η δημοσιονομική στάση του λαϊκιστικού συνασπισμού στην Ιταλία πυροδοτούν φόβους για μία νέα τραπεζική κρίση στις δύο μεσογειακές χώρες αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.



Handelsblatt: Το δημοψήφισμα θα κρίνει το μέλλον του Τσίπρα

«Η Δύση ελπίζει ότι το τέλος της διένεξης Αθήνας-Σκοπίων για το όνομα θα σταθεροποιήσει την περιοχή. Για έναν από τους παίκτες ωστόσο το δημοψήφισμα μπορεί να αποβεί μοιραίο: για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γράφει η «Handelsblatt» σε άρθρο με τίτλο «Το δημοψήφισμα θα κρίνει το μέλλον του Τσίπρα».



Handelsblatt: Το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ θα αποβεί μοιραίο για τον Τσίπρα

Όπως όλα δείχνουν το ονοματολογικό θα πιέσει εν τέλει τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, τονίζει στην ανάλυσή της η γερμανική εφημερίδα.