Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

«Χαμόγελο του Παιδιού»



Σταθμός Λαρίσης: Εξαφανίστηκε 53χρονος – Αγνοείται από την Τετάρτη

Ο 53χρονος Στυλιανός Πάλλας εξαφανίστηκε από την περιοχή του σταθμού Λαρίσης στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 05.04.2024.



Παράκληση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για μητέρα που επαιτεί με 3χρονο κοριτσάκι

Την προσοχή και τη βοήθεια των πολιτών ζητά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με ένα 3χρονο κοριτσάκι με σοβαρή αναπτυξιακή διαταραχή (πιθανότατα σύνδρομο Down) και σοβαρά προβλήματα υγείας, το οποίο συνοδεύει τη μητέρα του που επαιτεί στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.



Συλλήψεις πέντε ατόμων μετά το θάνατο του αγοριού στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου 2,5 ετών, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.



Περισσότερα από 23.500 ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας πλήρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι αναγκάστηκε για άλλη μια χρονιά να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία έφταναν στα 23.845,38 ευρώ.



Ανώνυμη κλήση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα βασανιστήρια στον 3χρονο στη Χίο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το 3χρονο αγόρι συριακής καταγωγής που βασανιζόταν από τον φερόμενο ως πατέρα του στη Σούδα της Χίου​.



Κρούσματα εκμετάλλευσής του καταγγέλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για πολλά κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος του οργανισμού, πανελλαδικά, ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».