Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

γρηγοροπουλος



Α.Γρηγορόπουλος: «Αστακός» η Αθήνα για την συμπλήρωση 15 ετών από το θάνατό του

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου προχωρά σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.



Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 11 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έστειλε με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.



Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πορείες μαθητών και φοιτητών στη Θεσσαλονίκη

Πορείες στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν φοιτητές και μαθητές για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τους φοιτητικούς συλλόγους τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκαν δύο ξεχωριστές πορείες, ενώ σε μια τρίτη πορεία συμμετείχαν μαθητές και άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.



Η ώρα της ετυμηγορίας για τον Κορκονέα: Σήμερα η απόφαση για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Η ώρα της ετυμηγορίας για τον Επ. Κορκονέα έχει πλέον φτάσει. Σήμερα το μεσημέρι, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας αναμένεται να εκδόσει την απόφασή του για ένα έγκλημα που σημάδεψε μία ολόκληρη γενία. Ήταν 6 Δεκεμβρίου του 2008, όταν ο 15χρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός από το όπλο του ειδικού φρουρού, στο κέντρο της Αθήνας.



Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στην τελική ευθεία η δίκη

Για ακόμη μία φορά, είχε αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Εφετείο ενώ υποχρεωτικά υπήρχε ηλεκτρονικός έλεγχος για την είσοδο στην αίθουσα.



Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 11 από τους 15 συλληφθέντες για τα χτεσινά επεισόδια

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 11 από τους 15 συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν χθες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τις εκδηλώσεις για την επέτειο θανάτου τουΑλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ανήλικοι.