Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Πατούλης



Αποδίδεται και το Μέγαρο Τσίλλερ – Λοβέρδου

Μετά την ολοκλήρωση των έργων στο Μέγαρο Τσίλλερ -Λοβέρδου στην οδό Μαυρομιχάλη στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αποτελεί αρχιτεκτονικό, ιστορικό και πολιτιστικό τοπόσημο για την ανάδειξη της αστικής φυσιογνωμία της Αθήνας, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η έκθεση της συλλογής Λοβέρδου.



Μελισσανίδης σε Πατούλη: Το γήπεδο να τελειώσουμε

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.



Πατούλης: Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές

Ο Γιώργος Πατούλης είναι από σήμερα ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής και στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε πως «είναι η σειρά μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε για να αλλάξουμε την Αττική μας».



Περιφέρεια Αττικής: Μπροστά με 36,78% ο Γιώργος Πατούλης

Με μια διαφορά που προσεγγίζει διπλάσιο ποσοστό ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προηγείται στην κούρσα για την εκλογή του Περιφερειάρχη Αττικής, αφήνοντας δεύτερη και καταϊδρωμένη την Ρένα Δούρου.



Η Μαρίνα Πατούλη περιγράφει τι έπαθε ο Πατούλης όταν ανακοίνωσε ότι θα κατέβαινε για δήμαρχος - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό» και άνοιξε την ψυχή της για τα όσα συνέβησαν όταν ανακοίνωσε στον Γιώργο Πατούλη ότι θα κατέβει για δήμαρχος Αμαρουσίου.



Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Αμαρουσίου είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό! Η Μαρίνα Πατούλη όμως επέλεξε την σημερινή ημέρα για να ανακοινώσει ότι κάνει πίσω!