Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Γιώργος Αυτιάς



Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές

Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ έλαβε τέλος, καθώς τα πολιτικά καθήκοντα αποτελούν πλέον προτεραιότητα για τον ίδιο.



Αυτιάς: Σε ευχαριστώ διπλά γιατί μου πρότεινες να είμαι υποψήφιος - Μητσοτάκης: Είσαι πιο χρήσιμος στη δημοσιογραφία

Με μια προσωπική αναφορά έκλεισε ο Γιώργος Αυτιάς τη συνέντευξη που πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ .



Η απάντηση Αυτιά στον Τσίπρα για τις περικοπές: Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις περικοπές των συντάξεων ήρθε πρωί Σαββάτου, από την εκπομπή «Καλημέρα» και τη συχνότητα του Σκάι, μια ημέρα μετά την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομα του δημοσιογράφου στη Βουλή. 



Ανατριχιαστική αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά: Έβγαλαν τα πιστόλια και μας είπαν...

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” και τον Γιώργο Μπέζα, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σε ρεπορτάζ τον έχουν απειλήσει με μαχαίρι και πιστόλι.



Αποχώρησε η Τσέγκου από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Η γνωστή παρουσιάστρια - αρχισυντάκτρια του Skai  Μάγδα Τσέγκου αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημέρα» στο ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση της στα social media.