Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Φυσσας



Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η φωτοβολίδα χτυπά τη 19χρονη στο Αγρίνιο

Στη διάθεση των Αρχών είναι ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που η φωτοβολίδα ευθείας βολής χτυπά τη 19χρονη κατά τη διάρκεια πορείας για την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

Η κοπέλα τραυματίστηκε στο πρόσωπο ενώ καθόταν σε παγκάκι της πλατείας σε διάλειμμα από το φροντιστήριο.



Επεισόδια με μολότοφ στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Λίγο πριν τις 21:00 ολοκληρώθηκε στον Πειραία η πορεία στη μνήνη του Παύλου Φύσσα που "έφυγε" πέντε χρόνια πριν, τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στη γειτονιά του στο Κερατσίνι.

Μπροστά στην πορεία μνήμης βρέθηκαν οι γονείς του.



Ένταση στην πορεία στη μνήμη Φύσσα στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου.

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με τη σειρά τους έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.



Επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ

Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη ΓΑΔΑ, στη μεγάλη συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.



Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μία συγκέντρωση και πορεία είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 18:00, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδού Καυτανζόγλου με τη λεωφόρο Στρατού, πλησίον του πεδίου του Άρεως.



Επτά μήνες φυλακή στον άνδρα που είπε στη μητέρα του Φύσσα "Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;"

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον χρυσαυγίτη που, στις 14 Φεβρουαρίου, είχε φωνάξει στη Μάγδα Φύσσα, σε διακοπή της δίκης για τη Χρυσή Αυγή: «που είναι ο Παύλος σου τώρα;».