Ζυμώστε φρέσκο, σπιτικό ψωμί
21
Απριλίου
2018
- 17:21
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Απριλίου, 2018 - 17:21
Πρωταγωνιστής στο τραπέζι μας το ψωμί. Τίποτε καλύτερο από το ευωδιαστό, φρέσκο, τραγανό ψωμί ζεστό ακόμη από τον φούρνο. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια και ξεκινήστε το ζύμωμα.
Αρωματικό ψωμί
Υλικά (για 2 καρβέλια)
450 γρ. σκληρό αλεύρι
3 κουταλάκια ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο