Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

φρεσκο



Κόλπα για μαρούλι φρέσκο για 2 βδομάδες

Το προτιμούμε κυρίως στις πράσινες σαλάτες μας, ανεξάρτητα από την εποχή! Η αλήθεια είναι πως αποτελεί τη σωτήρια και πιο υγιεινή λύση της τελευταίας στιγμής για σαλάτα σε ένα ξαφνικό δείπνο στο σπίτι! Φυσικά, οι ελάχιστες θερμίδες, η μεγάλη περιεκτικότητά σε νερό, αλλά και το πλήθος των βιταμινών (A, B, C, D και E) κάνουν το μαρούλι ένα από τα must- have πράσινα λαχανικά του ψυγείου μας.



Μυστικά ομορφιάς για λαμπερό και φρέσκο δέρμα τις γιορτές

Θέλετε λαμπερό, φρέσκο και νεανικό δέρμα στο πρόσωπό σας αλλά όσο κι αν το περιποιείστε δεν έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε;



Κόλπο για να μην χαλάει το ψωμί

Το ψωμί προτιμάται από όλους μας όταν είναι φρέσκο. Τυχαίνει όμως εξαιτίας της ελλειψης χρόνου να καταναλώνουμε "μπαγιάτικο" ψωμί.

Αλλά πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το ψωμί όσο πιο καλό γίνεται για όσες περισσότερες μέρες είναι δυνατόν;



Φρέσκο γάλα 100 ημερών! Κι όμως ...!

Μία ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών ανέπτυξε την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια, για χρονική περίοδο 100 ημέρων!

Οι επιχειρηματίες θα εξάγουν (αρχικά) το γάλα στη Μαλαισία, ενώ στο εξαγωγικό τους πλάνο συμπεριλαμβάνονται κι άλλες ασιατικές χώρες.



Φρέσκο γάλα από... ATM τώρα και στην Αθήνα (Φωτό)

Δεν πωλούν αναψυκτικά, σνακ ή καφέδες, αλλά... φρέσκο γάλα. Ο λόγος για τους αυτόματους πωλητές γάλακτος του συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες έφτασαν και στην Αθήνα.