Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

φόρεμα



Σε τιμή-σοκ πωλήθηκε η φούστα της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City»

Η διάσημη φούστα που φορούσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) ως Κάρι Μπράντσο στους τίτλους έναρξης της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» πουλήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s για 52.000 δολάρια. Είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσό που συγκεντρώθηκε στη συγκεκριμένη δημοπρασία με τίτλο «Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion».



Συγκινητικό: Πατέρας έπιασε 3 δουλειές για να πάρει φόρεμα στην κόρη του στην αποφοίτησή της (φωτο+βιντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική πράξη αυτού του πατέρα από την Πενσυλβάνια, ο οποίος έπιασε τρεις δουλειές όταν η κόρη του  είπε πως δεν έχει λεφτά για να αγοράσει φόρεμα για την αποφοίτηση του σχολείου της.



Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές;

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αλλά το ντύσιμό της μόνο έκπληξη δεν ήταν. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα φόρεμα και ένα μαντό το οποίο έχει φορέσει ξανά όχι μόνο μια, αλλά τρεις φορές.



Αυτό είναι το φόρεμα που έκρυβε μέσα από το καμηλό παλτό η Μέγκαν Μαρκλ

Για το μεσημεριανό γεύμα με τη βασίλισσα στο Sandringham, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα βουργουνδί βελούδινο φόρεμα «Tay» από το καναδικό brand Club Monaco, το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 250 ευρώ (και αυτό ονομάζεται πρόοδος).



Το φόρεμα αξίας 2.715 ευρώ της Μελάνια Τραμπ που έγινε ανάρπαστο!

Στο πλευρό του συζύγου βρέθηκε για άλλη μία φορά η Μελάνια Τραμπ που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.



Αυτό είναι το δεύτερο φόρεμα που φόρεσε η Πίπα Μίντλετον στο γάμο της (φώτο)

Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον ήταν ένα πραγματικό παραμύθι. Δύο γαμήλια outfit, χιλιάδες λουλούδια και εκπληκτικά κοσμήματα για την αδερφή της μέλλουσας Βασίλισσας 

Θα σταθούμε όμως στο εκπληκτικό νυφικό της Πίπα σχεδιασμένο από τον Giles Deacon, μόνο για εκείνη. Το υπέροχο φόρεμα, συνδύασε με πέπλο Stephen Jones και παπούτσια Manolo Blahnik.