Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Forbes



Forbes: Στην «χρυσή» λίστα των δισεκατομμυριούχων και η Ριάνα - Η πλουσιότερη τραγουδίστρια του πλανήτη

Το Forbes γνωστοποίησε ότι η Ριάνα είναι η πλουσιότερη μουσικός του πλανήτη, καθώς έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος.

Η καθαρή αξία της περιουσίας της διάσημης τραγουδίστριας εκτιμάται στο 1,7 δισ. δολάρια, ωστόσο η μουσική της δεν αποτελεί τη βασική πηγή του πλούτου της, τονίζει σήμερα το περιοδικό.



Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος στη λίστα "30 under 30" του Forbes

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα «30Under30» και στην κατηγορία «Finance Europe» βρίσκεται το όνομα ενός Ελληνα, του Βαγγέλη Ανδρικόπουλου.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι ένας από τα 30 πρόσωπα που ξεχώρισε το Forbes στον τομέα των Οικονομικών.



Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια για το 2018 - «Έβγαλε» 83 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα χρόνο

Η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια για το 2018 είναι η Κέιτι Πέρι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes καθώς «έβγαλε» 83 εκατ. δολάρια στο διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούλιος 2018 καταγράφοντας μια εντυπωσιακή άνοδο καθώς στη λίστα του 2017 βρισκόταν στην ένατη θέση.



Forbes: Ο Πούτιν ο πιο ισχυρός Ρώσος

Η ρωσική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Forbes παρουσίασε στην ιστοσελίδα της τον κατάλογο με τους 100 πιο ισχυρούς Ρώσους. 



Η τεκίλα «στέλνει» τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην κορυφή της λίστας του Forbes

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέβηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο, κυρίως χάρη στην πώληση της εταιρείας τεκίλας που είχε.



Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα τα πιο πλούσια brands της μπάλας

Το Forbes κυκλοφόρησε τη νέα λίστα του, αλλά δίχως να έχει υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή. Στο TOP-10 του οικονομικού περιοδικού φιγουράρουν ξανά μόνο τρία ποδοσφαιρικά clubs και αυτά είναι ως γνωστών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.