Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

φαστ φουντ



Ο Τομ Χανκς κέρασε όλο το μαγαζί!

Ο Τομ Χανκς είναι ένας απίστευτος τύπος και το απέδειξε για ακόμη μία φορά.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν σε εστιατόριο fast food στην Καλιφόρνια για να φάνε. Εκεί, απόλαυσαν το γεύμα τους και φωτογραφήθηκαν με όποιον τους το ζητούσε. Στο τέλος ο Τομ Χανκς κέρασε όλο το μαγαζί, πληρώνοντας τα γεύματά τους.



Ο Τομ Χανκς πήγε να φάει σε φαστφουντάδικο και... κέρασε όλο το μαγαζί

Δεν είναι τυχαίο που ο Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

 

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον επισκέφτηκαν ένα εστιατόριο fast food στην Καλιφόρνια και εκεί απόλαυσαν το γεύμα τους, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και ο ηθοποιός κέρασε όλο το μαγαζί πληρώνοντας τα γεύματα. 



Γιατί τα λογότυπα των fast food είναι πάντα κόκκινα;

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι τα λογότυπα των αλυσίδων fast food είναι πάντα κόκκινα.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Κατ'αρχάς είναι και θέμα ψυχολογίας αφού η επιλογή του χρώματος είναι μια από τις τακτικές που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες για να προσελκύσουν πελάτες και το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δύσκολα μπορεί να αγνοήσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.



Οι γυναίκες που τρώνε πιο πολλά φρούτα και λιγότερο φαστ φουντ μένουν πιο εύκολα έγκυες

Οι γυναίκες που τρώνε συχνά φαστ φουντ και λίγα έως καθόλου φρούτα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μείνουν έγκυες και έχουν μικρότερες πιθανότητες να «πιάσουν» παιδί μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.



Αδικος θάνατος για τον Γιάννη: Ο 23χρονος είχε παραδώσει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί του

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην μικρή κοινωνία του Γαλατσίου από τον άδικο θάνατου του 23χρονου Γιάννη. Του νεαρού ντελίβερι που έχασε χθες την ζωή του σε ένα δρόμο, από τον οποίο περνούσε σχεδόν κάθε μέρα!

 



Άνδρας πυρπόλησε τη σύζυγό του μπροστά στα δύο παιδιά του

Σοκαριστικές σκηνές ακόμη και για τον πιο απαθή και ουδέτερο θεατή εκτυλίχθηλαν σε φαστ φουντ στη Ρουμανία, όταν ένας άνδρας πυρπόλησε  τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των δύο εκ των τριών παιδιών της.