Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

φαιη



Η Φαίη Σκορδά έκανε κατακόρυφο στο πλατό!

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής όπου ένας άντρας έκανε κατακόρυφο στηριζόμενος στα δύο του δάχτυλα και μετά από διαφωνίες που είχε με τους συνεργάτες της, θέλησε να αποδείξει ότι και εκείνη μπορεί να το κάνει.



Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον κατηγορούμενο και την αδερφή της Φαίης

Χρησιμοποιώντας ως «φονικό όπλο» το σώμα του επέφερε τα μοιραία χτυπήματα στη σύντροφο του Φαίη Μπλάχα ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης σύμφωνα με την εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.



Περιγραφή Στεφανάκη για το πώς σκότωσε τη Φαίη

Αυτή είναι η απολογία που έδωσε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο 29χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα το 2014. 



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Φαίης: Η αδερφή της μου ζήτησε να πω ψέμματα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ της 6ης Απριλίου του 2013, όπου η 23χρονη, τότε, Φαίη Μπλάχα μεταφέρονταν από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη και τους φίλους στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, εισέφερε σήμερα στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του «ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης», ο μάρτυρας Αθανάσιος Κάκαρης.



Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Καταπέλτης η ιατροδικαστής. Το κεφάλι της ήταν σε άθλια κατάσταση

H κοπέλα δεν είχε πέσει προς τον προφυλακτήρα ώστε να χτυπήσει. Η κοπέλα ήταν χτυπημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, την βρεγματική χώρα και όχι στο πίσω μέρος, όπως θα συνέβαινε αν είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα.



Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας στο πλευρό της Φαίης Σκορδά; (Φωτό)

Ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα τάραξε τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ καθώς ήταν τελείως απρόσμενος.

Οι δύο διάσημοι παρουσιαστές έχουν στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και πρόσωπα που στηρίζουν το κάθε τους βήμα.

 

Ένα από αυτά τα πρόσωπα έχει γίνει ο φύλακας- άγγελος της Φαίης Σκορδά.