Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

εργατικο ατυχημα



Εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα: Βράχος καταπλάκωσε τα κάτω άκρα 49χρονου

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο χωριό Πετράλωνα Ιωαννίνων, όταν ένας 49χρονος εγκλωβίστηκε σε νταμάρι κατά την εκτέλεση εργασιών.

Συγκεκριμένα ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε τα κάτω άκρα του 49χρονου εργαζόμενου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ.



Λάρισα: 50χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά με το κεφάλι

Ένας 50χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά με το κεφάλι  το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το onlarissa, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε κατάστημα με είδη υγιεινής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τη σκαλωσιά.



Κρήτη: Εργατικό ατύχημα σε επιχείρηση παρασκευής προϊόντων ζύμης – Πιάστηκε το χέρι 57χρονου σε μηχάνημα

Ένα εργατικό ατύχημα είχε ένας 57χρονος στα Χανιά ενώ εργαζόταν σε επιχείρηση παρασκευής προϊόντων ζύμης στην οδό Θερίσου.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το χέρι του 57χρονου πιάστηκε σε μηχάνημα παρασκευής καλιτσουνιών. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και επτά υπαλλήλους και πραγματοποίησε τον απεγκλωβισμό του 57χρονου από το μηχάνημα.



Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη – 35χρονος εργάτης έπεσε από ανυψωτικό μηχάνημα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης (28/11) στη Θεσσαλονίκη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 35χρονος εργάτης έπεσε από ανυψωτικό μηχάνημα, σε εργοστάσιο, στην επαρχιακή οδό Σίνδου – Χαλάστρας.



Πέραμα: Εργαζόμενος έπεσε από τέσσερα μέτρα ύψος και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Στο κεφάλι τραυματίστηκε σοβαρά 45χρονος αλλοδαπός, μέλος ιδιωτικού συνεργείου σε ναυπηγείο στο Πέραμα, όταν, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, ενώ τοποθετούσε σκαλωσιά σε θαλαμηγό.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.



«Συναγερμός» σε ναυπηγείο στον Πειραιά - Εργαζόμενος έκανε «βουτιά» με το κεφάλι!

Aπό ύψος πέντε μέτρων έπεσε 55χρονος αλλοδαπός εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες ελαιοχρωματισμών σε σκάφος σε ναυπηγείο στο Πέραμα.

Ο 55χρονος, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε συνοδεία στελέχους του Λιμενικού Σώματος στο Τζάνειο Νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.