Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

επιπεδη κοιλια

 

Θέλετε επίπεδη κοιλιά; Αυτές είναι οι τροφές που θα σας την εγγυηθούν

Αν οι προπονήσεις μεγάλης έντασης δεν είναι για σας, μην πανικοβάλλεστε, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά. Το itrofi.gr συγκέντρωσε για σας τα καλύτερα και πιο φιλικά προς το έντερο τρόφιμα για να συμπεριλάβετε στη καθημερινή διατροφή σας που θα σας χαρίσουν όχι μόνο ένα πιο επίπεδο στομάχι αλλά και περισσότερη ενέργεια.



Αυτά τα 6 βότανα βοηθούν στο γρήγορο αδυνάτισμα

Η σωστή χρήση τους συμβάλλει στο εύκολο αδυνάτισμα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε οδυνηρές δίαιτες. Τα ...μαγικά αυτά βότανα δεν είναι δυσεύρετα. Απεναντίας, μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα σούπερ μάρκετ ή καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.
Ποια είναι αυτά:



Οι 7 τροφές για να φύγει το λίπος και παραμείνει επίπεδη η κοιλιά σας

Μήπως η πιο «προβληματική» περιοχή στο σώμα σου, εκείνη που συσσωρεύει το περισσότερο λίπος, είναι η κοιλιά; Η κοιλίτσα, το σωσίβιο και τα παχάκια, ή όπως αλλιώς και να πεις την συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυτή, είναι ένα από τα «προβλήματα» που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες. Ευτυχώς το καλύτερο γιατρικό βρίσκεται στην κουζίνα σου και είναι πεντανόστιμο!



Ποιες τροφές να αποφεύγετε αν θέλετε επίπεδη κοιλιά

Όλες επιθυμούμε να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά, αλλά ως γνωστόν το κοιλιακό λίπος είναι το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.



5 λάθη που κάνεις και δεν σε αφήνουν να χάσεις την κοιλιά

Στερείσαι, κάνεις δίαιτες, γυμνάζεσαι.... αλλά τα παντελόνια και τα τζην κουμπώνουν ακόμη δύσκολα; Δες τους 5 κυριότερους λόγους που δεν πέφτει η κοιλιά.

Δεν κοιμάσαι αρκετά και τις σωστές ώρες. Σύμφωνα με έρευνες, η έλλειψη ύπνου αυξάνει την όρεξη και προκαλεί κατακράτηση υγρών.