Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

έπαυλη



Στο «σφυρί» η πρώην έπαυλη του DJ Khaled στο Μαϊάμι – Πωλείται 16,39 εκατ. δολάρια

Η πρώην έπαυλη του DJ Khaled στο Μαϊάμι πωλείται από την ONE Sotheby’s International Realty στην τιμή των 16,39 εκατομμυρίων δολαρίων.



Πωλείται η έπαυλη του Πολ Νιούμαν και Τζοάν Γούντγουορντ στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 7,99 εκατ. δολαρίων

Το σπίτι του Πολ Νιούμαν και Τζοάν Γούντγουορντ, στο οποίο το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ έζησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60, βγαίνει στην αγορά έναντι 7,99 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter». Μάλιστα, λίγα χρόνια μετά τον γάμο τους, το 1958, φωτογραφήθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού από την εφημερίδα «New York Daily News».



Η Kim Kardashian και ο Kanye West πλήρωσαν ιδιώτες πυροσβέστες για να σώσουν την έπαυλή τους

Σε ιδιώτες πυροσβέστες κατέφυγε το ζευγάρι της Kim Kardashian και του Kanye West προκειμένου να σώσει την έπαυλή του στην Καλιφόρνια.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πουλάει την έπαυλη που αγόρασε μετά τον Τιτανικό

Ο Λεόναρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία «Τιτανικός» το 1997.

Επενδυτής εδώ και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μια από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει.



Διάσημη σταρ έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή της (Φωτό)

Η σταρ της ποπ Σακίρα αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της στην παραλία του Μαϊάμι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο έναντι 3,3 εκατ. δολ. το 2001 λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το πρώτο αγγλικό single της «Whenever, Wherever».



Το μυστικό της έπαυλης της Κηφισιάς: Ο πατέρας που σκότωσε με τσεκούρι τον γιο, τον κατακρεούργησε και πυρπόλισε τα κομμάτια του άψυχου σώματος

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων βγαίνουν με ένα μόνο θέμα. Ιούλιος του 1996 και ένα τρομερό έγκλημα έρχεται στο φως της δημοσιότητας...

Πατέρας σκότωσε με τσεκούρι τον πρωτότοκο γιο του, τον κατακρεούργησε και στη συνέχεια πυρπόλισε τα κομμάτια του άψυχου σώματος.