Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Εντι μερφι



Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ε.Μέρφι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Ατύχημα με πολλούς τραυματίες σημειώθηκε στη νέα ταινία «The Pickup» της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι.

Το Hollywood Reporter, επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής «δυστυχώς, η ακολουθία δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου».



Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει ως Axel Foley στην τέταρτη ταινία «Beverly Hills Cop»

Ο διάσημος ηθοποιός Έντι Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του αστυνομικού από το Ντιτρόιτ, Axel Foley για να «ξεσκεπάσει μία νέα συνωμοσία που απειλεί τη ζωή της κόρης του στο Μπέβερλι Χιλς». Με λίγα λόγια, έρχεται η τέταρτη ταινία της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills Cop».



Ο Έντι Μέρφι θα γίνει μπαμπάς για δέκατη φορά

Πατέρας για 10η φορά πρόκειται να γίνει ο Έντι Μέρφι. Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί του με την επί σειρά ετών σύντροφό του Πέιτζ Μπούτσερ 39 ετών, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο ET. Το μωρό θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο.



Έντι Μέρφι: "Δεν θέλω να γνωρίσω την κόρη μου"

Ο Έντι Μέρφι και η τραγουδίστρια των πρώην Spice Girls Mel B, υποδέχτηκαν την Έιντζελ στον κόσμο αν και η γέννησή της προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, καθώς ο Έντι ζήτησε τεστ πατρότητας.



Ετοιμάζεται δεύτερη ταινία του Πρίγκιπα της Ζαμούντα

Ο «Πρίγκιπας της Ζαμούντα» είναι από τις ταινίες που μας μεγάλωσαν. Από τις ταινίες που ο Έντι Μέρφι ήταν ακόμα αστείος και δεν του έβγαινε με το ζόρι.

Μπορεί το έτος να ήταν 1988, αλλά η ταινία είναι πιο ποτέ από άλλοτε διαχρονική. Και μάλιστα με ατάκες που έγραψαν ιστορία. 



Νέα τραγωδία με πασίγνωστο αγαπημένο κωμικό ηθοποιό

Αλλο ένα χτύπημα της μοίρας με πολυαγαπημένο κωμικό ηθοποιό, με τις ταινίες του οποίου έχουμε όλοι γελάσει με την ψυχή μας.

Ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα, όμως ήταν ανήμπορος να αντιδράσει και έτσι άλλη μία τραγωδία ήταν αναπόφευκτη, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 27χρονου Clay Adler.