Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ενοχος



Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον παιδοκτόνο της Πετρούπολης

Ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε ισόβια κάθειρξη και 10 χρόνια ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 18χρόνης κόρης του, Ειρήνης πέρσι τον Αύγουστο στο σπίτι τους στην Πετρούπολη.



Ένοχος ο Αρτέμης Σώρρας για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και άλλα έξι άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης.



Ένοχος ο πρώην αστυνομικός που πυροβόλησε 16 φορές μαύρο έφηβο στις ΗΠΑ

Ένας λευκός πρώην αστυνομικός της πόλης του Σικάγου κρίθηκε την Παρασκευή ένοχος στη δίκη του για τον φόνο ενός μαύρου εφήβου, τον οποίο είχε πυροβολήσει «16 φορές», με τρόπο που ήταν «εντελώς αχρείαστος», τον Οκτώβριο του 2014.



Εξτρεμιστής μουσουλμάνος κρίθηκε ένοχος για συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία της Μέι

Ένας άραβας με βρετανικό διαβατήριο  κρίθηκε ένοχος σήμερα ότι εμπλέκεται σε συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία της πρωθυπουργού της χώρας Τερέζας Μέι, ένα σχέδιο που προέβλεπε ότι πρώτα θα πυροδοτούσε έναν εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να εισβάλει στο γραφείο της στη Ντάουνινγκ Στριτ και κατόπιν θα της επιτίθετο με μαχαίρι ή όπλο.



Ρόδος: 32χρονος ένοχος για ανθρωποκτονία πέθανε εν πλω προτού δικαστεί δευτεροβάθμια

Την τελευταία του πνοή στο πλοίο, το οποίο τον μετέφερε στη Ρόδο για να δικαστεί, άφησε το πρωί της Κυριακής ένας 32χρονος Ροδίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος μεταφερόταν στο νησί των Ιπποτών προκειμένου να παραστεί στο μικτό ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση ανθρωποκτονίας απο πρόθεση.



Ένοχος και σε β’ βαθμό ο Τάσος Μαντέλης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό, κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Τάσος Μαντέλης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορά τα 450.000 μάρκων που είχε λάβει ως «δώρο» από τη Siemens προκειμένου να εγκρίνει ως υπουργός Μεταφορών τη σύμβαση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ το 1998.