Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

εμπόριο ναρκωτικών



Ακόμα μετρούν τα χάπια τζιχαντιστών Captagon που έπιασαν στο Κερατσίνι - 23 εκ. και… συνεχίζουν

Ακόμα μετρούν ναρκωτικά χάπια Captagon, που βρέθηκαν στις 28 Ιουνίου σε τρία κοντέινερ στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι, με τον αριθμό τους να αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια, ενώ σήμερα θα γίνει έλεγχος στις λίγες παλέτες έχουν απομείνει στο τρίτο κοντέινερ.



Βαρύ το κατηγορητήριο του εισαγγελέα για τη Μελισσαροπούλου: «Γνώριζες τι μετέφερες»

Στη δίκη της Ελληνίδας μοντέλου, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,52 κιλά κοκαΐνης, ο εισαγγελέας της έδρας, Φίλιπ Ρος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου.



Συνελήφθη αστυνομικός και ο γιος του για εμπόριο ναρκωτικών!

Συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή των Ιωαννίνων, ένας συνταξιούχος αστυνομικός και ο γιος του, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.



ΕΛ.ΑΣ. : Σύλληψη πέντε υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών στα βόρεια προάστια

Πέντε υπόπτους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά ακόμη και σε ανήλικους σε περιοχές των βορείων προαστίων συνέλαβε η Αστυνομία, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα.



Ανησυχία της Αθήνας για τους δεσμούς Αλβανών πολιτικών με το εμπόριο ναρκωτικών

Στις διαφαινόμενες διασυνδέσεις του οργανωμένου εγκλήματος με την πολιτική σκηνή της Αλβανίας και ειδικά στην σύλληψη του επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, οποίος τυγχάνει και συγγενής ενός μέχρι πρότινος κορυφαίου Υπουργού της κυβέρνησης Ράμα, αναφέρεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης.



Καταγγελίες για εμπόριο ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια

Επιθέσεις, λαθρεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών και εκτεταμένα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας μέσα στα πανεπιστήμια της χώρας κατήγγειλαν προ ημερών 30 πανεπιστημιακοί καθηγητές.