Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

εμιρης



Οι Κουβεϊτιανοί στις κάλπες για πρώτη φορά υπό τον νέο εμίρη

Οι Κουβεϊτιανοί ψηφίζουν σήμερα για να εκλέξουν το πρώτο κοινοβούλιο της βασιλείας του εμίρη σεΐχη Μεσάλ αλ-Άχμαντ αλ-Ζαμπέρ αλ-Σαμπάχ, στις τρίτες μέσα σε τρία χρόνια βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται σ’ αυτό το πλούσιο πετρελαϊκό κράτος του Κόλπου, που αντιμετωπίζει αλλεπάλληλες πολιτικές κρίσεις.



Βρετανία: Η σύζυγος του εμίρη του Ντουμπάι ζήτησε δικαστική προστασία

Η πριγκίπισσα Χάγια, η σύζυγος του εμίρη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ζήτησε σήμερα να επωφεληθεί από το μέτρο της προστασίας από αναγκαστικό γάμο, ενώπιον δικαστή οικογενειακών υποθέσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο, στο Λονδίνο, μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA.



Ο Εμίρης του Κατάρ στην Κέρκυρα - Δείχνει στη γυναίκα του το «Domes Miramare» (φωτό)

Ο Εμίρης του Κατάρ στην Κέρκυρα μαζί με τη γυναίκα του καθώ θέλει να της δείξει το Domes Miramare, την εμβληματική επένδυσή του στον ελληνικό τουρισμό!



Επενδύσεις του Εμίρη του Κατάρ στη Σκόπελο - Σχέδια για τη διάσημη παραλία Καστάνι

Δεν το βάζει κάτω ο Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί και μετά τα αλλεπάλληλα «μπλόκα» στα επιχειρηματικά του σχέδια για τη νησίδα Οξυά, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στις Σποράδες!



Διάγγελμα από τον εμίρη του Κατάρ

Στο τηλεοπτικό του διάγγελμα ο εμίρης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι δήλωσε πως η χώρα παραμένει ανοιχτή σε διάλογο.

 



Στη Σαουδική Αραβία ο εμίρης του Κουβέιτ μετά τον διπλωματικό σεισμό

Ο εμίρης του Κουβέιτ, σεΐχης Σάμπαχ αλ-Άχμαντ Αλ-Σάμπαχ, μεταβαίνει σήμερα στη Σαουδική Αραβία για να μεσολαβήσει ανάμεσα στην Ντόχα και στο Ριάντ το οποίο διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις του αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλοί σύμμαχοί του, με το Κατάρ, δήλωσαν βουλευτές από το Κουβέιτ.