Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Βούτσης, Δραγασάκης, Βενιζέλος, Χατζηδάκης στην ΟΚΕ



Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), καλεί σε σχετική συζήτηση τους φορείς-μέλη της, με στόχο την ανασύνταξη του θεσμοθετημένου κοινωνικού διαλόγου στη χώρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκε σημαντικά.

Στα θέματα που θα τεθούν και θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται η συνεργασία της Βουλής και της Ο.Κ.Ε., η θέση του κοινωνικού διαλόγου στην ατζέντα της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, καθώς και ο ρόλος των Κοινωνικών Εταίρων, των παραγωγικών τάξεων και της Κοινωνίας των Πολιτών στην ανάπτυξη και την εδραίωση της δημοκρατίας.

Την εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ο.Κ.Ε., την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13.00, θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νίκος Βούτσης και θα τοποθετηθούν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ο.Κ.Ε. (Αμβρ. Φραντζή 9 - 1ος όροφος, Αθήνα).