Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βοιωτία:Οπλισμένος κουκουλοφόρος πυροβόλησε 60χρονη κτηνοτρόφο



Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή από την περιοχή της Βοιωτίας, με τραυματισμό μιας κτηνοτρόφου και την εμπλοκή ενός κουκουλοφόρου με καραμπίνα.

 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διακομίστηκε αρχικά η 60χρονη κτηνοτρόφος, η οποία φέρεται να πυροβολήθηκε στο δεξί πόδι από άγνωστο που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατούσε κυνηγητική καραμπίνα.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στη 1 το μεσημέρι σε πρόχειρο κατάλυμα δίπλα στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η γυναίκα στην περιοχή Αγία Άννα, όταν επιστρέφοντας σε αυτό είδε από μέσα να βγαίνει ο άγνωστος με το όπλο.

Ο τελευταίος σύμφωνα με τη μαρτυρία της, έσπευσε να απομακρυνθεί, όπως και η ίδια, όταν ξαφνικά άκουσε πυροβολισμό και ένιωσε ένα κάψιμο στο δεξί της πόδι. Και η ίδια δεν μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς ποιος πυροβόλησε και αν δέχτηκε ευθεία βολή ή ο τραυματισμός της προέκυψε από εξοστρακισμό.

Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι μέσα στο χώρο τους δεν έλειπε κάτι ούτε υπήρξε αναστάτωση που θα υποδήλωνε ότι ο άγνωστος άνδρας είχε σκοπό τη ληστεία.

Γεγονός είναι ότι η 60χρονη από το νοσοκομείο Λιβαδειάς, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.