Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου



Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου βγείτε με την οικογένεια, τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην Αθήνα και πάρτε μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με εορταστική διάθεση.

Ο Μικρός Πρίγκιπας σας ξεναγεί στον Πλανήτη των Χριστουγέννων, ενώ live jazz μουσικές και μια συναυλία με τον Θέμη Καραμουρατίδη κρατούν αμείωτο το μουσικό ενδιαφέρον στην πόλη.

Χριστούγεννα στο Μουσείο Ακρόπολης

Με μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις το Μουσείο Ακρόπολης μεταδίδει τη μαγεία των Χριστουγέννων στους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του. Το μεσημέρι της Κυριακής στις 12.00 η γνωστή μπάντα The Swingin’ Cats, θα ερμηνεύσει διάσημες πρωτοχρονιάτικες αλλά και swing μελωδίες στο ισόγειο του Μουσείου.

Μουσικές εκδηλώσεις στο κέντρο

Το πρωί του Σαββάτου στις 11.00 η Πλατεία Αγίας Ειρήνης πλημμυρίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων μεταφέροντας τη μαγεία της εορταστικής περιόδου σε όλους τους περαστικούς.

Εορταστικές συναυλίες στο Δήμο Ζωγράφου

Το βράδυ του Σαββάτου στις 21.00 οι λάτρεις των jazz, swing, latin, pop και soundtracks μουσικών, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά την συναυλία των Mesogea Big Band με 14 μουσικούς και την Χριστιάνα Μπούνα στο χώρο Αλέκα- Τέχνη Πόλης, στου Ζωγράφου.

Την ίδια ώρα το βράδυ της Κυριακής και στον ίδιο χώρο, ο αγαπημένος συνθέτης της νέας γενιάς Θέμης Καραμουρατίδης με τις εξαιρετικές Μελίνα Κανά και Κατερίνα Κούκα παρουσιάζουν στο κοινό τα λαϊκά τραγούδια του συνθέτη.

Ο Μικρός Πρίγκιπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων

Η Ομάδα των Πέντε Εποχών το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00 προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Μικρού Πρίγκιπα να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τους ήρωα.

Μία διαδραστική παράσταση κατά την οποία η Ομάδα των Πέντε Εποχών βάζει λίγες χριστουγεννιάτικες πινελιές στην υπέροχη ιστορία του Αντουάν Σαιντ- Εξυπερύ, καλώντας σας να ανακαλύψετε ξανά την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, με οδηγό τις πέντε αισθήσεις σας.