Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025 -

Θάνος Τζήμερος: «Είμαι συμπέθερος με τον Τσε Γκεβάρα!»



Για την άγνωστη συγγενική του σχέση με τον Τσε Γκεβάρα μίλησε ο Θάνος Τζήμερος, αποκαλύπτοντας ότι είναι... συμπέθερος με τον Κουβανό επαναστάτη.

«Πριν από χρόνια μια ξαδέρφη μου που έκανε τηλεοπτικές παραγωγές και ήταν περιπετειώδης άνθρωπος βρέθηκε στην Κούβα και παντρεύτηκε τον τέταρτο γιο του Τσε Γκεβάρα. Ζουν έκτοτε στην Κούβα και έχουν δύο κορίτσια, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 14 ετών» είπε ο κ. Τζήμερος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Όλα Ξεκόλλα.

Μιλώντας, δε, για τον Τσε Γκεβάρα σε σχέση με τον Φιντέλ Κάστρο σχολίασε ότι «πρόφτασε να φύγει χωρίς να φορτωθεί με δικτατορία όπως ο Κάστρο».

«Επαναστάτης είσαι τον πρώτο χρόνο, άντε και το δεύτερο, μετά γίνεσαι δικτάτορας» συμπλήρωσε με νόημα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι επισκέφθηκε την Κούβα για να δει τον τελευταίο σοσιαλιστικό παράδεισο.

«Ζει στη δεκαετία του '50 και έρχονται με τις φωτογραφίες των γυναικών τους και στις προσφέρουν για 5 δολάρια», είπε για τα όσα είδε στην Αβάνα προσθέτοντας ότι «το όνειρο των νέων ήταν να γίνουν αχθοφόροι στην Κούβα γιατί μόνο έτσι μπορούσες να έχεις παραπάνω χρήματα».

«Την ιστορία της Κούβας πολύ φοβάμαι ότι θα τη συζητάμε και στην Ελλάδα. Πώς, δηλαδή, ένα κράτος πλούσιο επιλέγει να ζήσει στη μιζέρια με την εξαίρεση της κομματικής νομεκλατούρας» σχολίασε ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά.

Δείτε επίσης τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

tzimeros sto fb