19
Ιανουαρίου
2016
- 08:43
Τελευταία τροποποίηση στις 19 Ιανουαρίου, 2016 - 08:44

Επίσκεψη με έκπληξεις ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες στην σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα με τον αναπληρωτή υπουργό δημόσιας τάξης Νίκο Τόσκα, να ανακοινώνει πως " οι δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Β', Γ' και Δ' τάξης της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος, να εξέρχονται, να διαμένουν και να σιτίζονται εκτός της Σχολής".
Με την παραπάνω απόφαση, ικανοποιείται ένα αίτημα που επί δύο σχεδόν δεκαετίες εκκρεμούσε προς ρύθμιση, ενώ παράλληλα, όπως σημείωσε ο Νίκος Τόσκας, " βοηθά να γίνει ένα σοβαρό βήμα προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της δημοκρατικής νοοτροπίας στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και της ουσιαστικότερης επαφής τους με την κοινωνία".
Συνεχίζοντας ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε ότι, "Σκοπός μας είναι να παράγουμε αξιωματικούς χρήσιμους στην κοινωνία και στο λαό, άρα πρέπει να έχουν τη μόρφωση και την κοινωνικοποίηση που απαιτείται", είπε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους σπουδαστές ο κ. Τόσκας.