Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με τον 63χρονο ναυτικό στην Καλλιθέα



Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, του οποίου το πτώμα βρέθηκε τοποθετημένο σε καταψύκτη σε διαμέρισμα τις Καλλιθέας τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρών στη δολοφονία ήταν και ο 12χρονος τότε γιος του άτυχου άνδρα, σύμφωνα με την κατάθεση της 26χρονης Βουλγάρας που είχε αναλάβει, έπειτα από εντολή της πρώην συζύγου του 63χρονου να της βρει ανθρώπους που θα βγάλουν από την μέση τον άτυχο άνδρα, με σκοπό βέβαια να καρπωθούν την περιουσία του και τις καταθέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τη στιγμή της δολοφονίας, στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, βρίσκονταν στο μπαλκόνι μαζί με το γιο του θύματος: “...είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτε”, λέει στην κατάθεση που έδωσε στους έκπληκτους Αστυνομικούς η 26χρονη.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα όταν προσήχθη στην Ασφάλεια δεν είχε αντιληφθεί στο ελάχιστο τις συνέπειες της πράξης της, δηλαδή να βοηθήσει την 49χρονη συμπατριώτισσα της να βγάλει από τη μέση τον πρώην άνδρα της.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ζήτησε από τους αστυνομικούς να της φέρουν μια συγκεκριμένη αλοιφή, καθώς πρόσφατα είχε “χτυπήσει” τατουάζ στο χέρι της και έπρεπε ανα τακτά χρονικά διαστήματα να βάζει ενυδατική αλοιφή για να μην... χαλάσει το χρώμα τις δερματοστιξίας !!!

Όσον αφορά στις αμοιβές που πήραν οι τρεις Ρουμάνοι, αλλά και ο Βούλγαρος που μετέφερε τον καταψύκτη στο διαμέρισμα και βέβαια η 26χρονη που βρήκε τους κατάλληλους ανθρώπους, ήταν από 3.000 ευρώ ο καθένας, όπως τους είχε υποσχεθεί η σατανική πρώην γυναίκα του θύματος.

Η 49χρονη αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας όπου έχει ανοίξει μεσιτικό γραφείο και κάνει αγοραπωλησίες ακινήτων, με τα χρήματα του μακαρίτη.

Βέβαια τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και θα εκδοθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη της.