Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη jr



Το τελευταίο αντίο λένε αυτήν την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών η οικογένεια και οι φίλοι στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από την ζωή το περασμένο Σάββατο σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Ένας χαμός που βύθισε στο πένθος όλους όσοι γνώριζαν το νέο αυτό άνθρωπο. Πλήθος πολιτικών, στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρίσκονται ήδη στη Μητρόπολη με το κλίμα να είναι βουβό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του 34χρονου Σωκράτη. 

 

 

swt1

Συντετριμμένος ο Σωκράτης Κόκκαλης φθάνει στη Μητρόπολη της Αθήνας

 

swt2

swt3

Ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη ακολουθούν τη σορό του μικρότερου γιου τους

 

 

tsipras1
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται στη Μητρόπολη της Αθήνας
 
 
funeral1
 
kasidokastas_latsi
 
funeral4
 
salas
 
kikilias
 
adwnis
 
filis
 
funeral6
Ο Νίκος Παππάς


laliotis1

Ο Κώστας Λαλιώτης συνοδευόμενος από την κόρη του, Νίκη

 

elli-stai

nikos_papandreou

adrikos_papandreou

lykourentzos

fasoulas

vardigianis

ioannidis1

bagevetsis

vamvakoulas

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις των Ομίλων INTRACOM και INTRALOT.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTRALOT με το όραμά του ηγήθηκε της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ σε προηγούμενες θέσεις ασχολήθηκε με το χώρο των κατασκευών μέσω της INTRAKAT, όπου κατείχε θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Από νωρίς επίσης έδειξε τη μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, εργάστηκε για την ΠΑΕ στο τμήμα χορηγιών και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου του ΔΣ.