Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Στις 27 Ιουλίου θα ξεσηκώσει την Πλατεία Νερού στο Φάληρο



Το Tomorrowland, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βέλγιο, φέτος έρχεται και στην Αθήνα.

Μέσω του UNITE With Tomorrowland θα δώσει το παρών στις 27 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, και θα αποτελέσει ένα υπέροχο καλοκαιρινό μουσικό event. Οι επισκέπτες του θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν σε έναν μαγικό κόσμο με ένα μεγάλο DJ line-up επί σκηνής και τη μοναδική ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο.

Το Amicorum Spectaculum, ένα από τα σημαντικότερα θέματα στην ιστορία του φεστιβάλ, φέτος θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι κατευθυνόμενο προς τους μυστηριώδεις ορίζοντες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας.

Πρόκειται για ένα άκρως επιτυχημένο και μεγάλο μουσικό event, με διακόσμηση που θυμίζει παραμύθι, το οποίο διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το 2005. Κατά την διάρκειά του, μάλιστα, παγκοσμίου φήμης djs έχουν δώσει το παρών, ανάμεσα στους οποίους οι Armin van Buuren, David Guetta κ.α.