Κυριακή 02 Μαρτίου 2025 -

Στην Αράχωβα έκανε Πρωτοχρονιά ο Κώστας Καραμανλής



Συνεχίζει τις οικογενειακές του διακοπές την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Κώστας Καραμανλής, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την πολιτική καθημερινότητα λίγες μόλις μέρες πριν στηθούν εκ νέου οι κάλπες στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του αρχηγού της παράταξης.

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στο χειμερινό θέρετρο Κοπαόνικ της Σερβίας όπου απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο μαζί με την παρέα των πρώην Υπουργών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Κώστα Σκρέκα και της οικογένειάς τους, παραμένει εκτός Αθηνών για τις τελευταίες ημέρες της γιορτινής περιόδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην όμορφη και γραφική Αράχωβα μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους, όπου απόλαυσαν το ορεινό τοπίο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την οικογένεια Καραμανλή συντροφεύει εκείνη του πρώην γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και στενού φίλου του πρώην πρωθυπουργού, Λευτέρη Ζαγορίτη, ενώ μαζί τους διαμένει και ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Βαληνάκης με τη σύζυγό του. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες αποφεύγουν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο, παρά μόνο για τα γεύματά τους, απολαμβάνοντας το χειμερινό τοπίο με ησυχία. Με χαρά ωστόσο δέχθηκαν πολιτικούς φίλους του Κώστα Καραμανλή από την περιοχή της Αράχωβας που τους επισκέφθηκαν για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Ο Κώστας Καραμανλής με το τέλος της γιορτινής περιόδου την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκεται κανονικά στο γραφείο του επιστρέφοντας στην πολιτική καθημερινότητα ενόψει και των κρίσιμων εξελίξεων στη Νέα Δημοκρατία.