Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Γέμισε μυστικούς πράκτορες το νησί



Στη Μύκονο, το νησί της διασκέδασης θα βρεθεί σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, το επόμενο διάστημα, η Τίφανι Τραμπ, κόρη το πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cyclades24.gr, ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα για λόγους ασφαλείας ωστόσο, η Τίφανι Τραμπ αναμένεται να έρθει στο ελληνικό νησί μέσα στον Ιούλιο.

 Μάλιστα οι αμερικάνικες υπηρεσίες βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα, όπως και οι ελληνικές αρχές, οι οποίες θα αποτελούν «σκιά» της κόρης του πλανητάρχη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας και ειδικότερα στο νησί των Κυκλάδων.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα είναι έτοιμα για την άφιξή και την παραμονή της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο, η οποία περιμένει πως και πως το ταξίδι στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πέρα από τη παγκόσμια φήμη του νησιού, ρόλο στο να το επιλέξει η Τίφανι Τραμπ για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές έπαιξε και η φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία κατοικοεδρεύει στο νησί τα τελευταία χρόνια αφενός, δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο Νησί των Ανέμως, αφετέρου.

 

Image result for τιφανι τραμπ