Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ έφαγαν σουβλάκια σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων



Σε καντίνα στη Γέφυρα των Σερβίων έφαγαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ. Οι δυο τους, όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της θρυλικής καντίνας, που βρίσκεται χρόνια στο σημείο, και έφαγαν λουκάνικα και σουβλάκια.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το πολύ νόστιμο φαγητό στην καντίνα της κυρίας Γιάννας και άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Η εξόρμηση στα Μετεώρα και οι φωτογραφίες με την εντυπωσιακή υπεύθυνη εστιατορίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, βρέθηκαν τη Δευτέρα στα Μετέωρα και την Καλαμπάκα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κοζάνη όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τoυς εργαζόμενους του εστιατορίου. Ανάμεσά τους και μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, που κατά πληροφορίες είναι , υπεύθυνη, στο εστιατόριο.

Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ και η υπεύθυνη του εστιατορίου πίνουν σφηνάκι με εντυπωσιακή θέα.

Σύμφωνα με το tameteora.gr κ. Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και πολύ φιλικός με το προσωπικό της επιχείρησης και είχε συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος έθεσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν.

Φωτογραφία από την απόδρασή τους στα Μετέωρα ανέβασε στα social media και ο Τάιλερ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να την αναδημοσιεύει.