Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του Γ.Ψάλτου για τον Π.Φιλιππίδη: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή - Με χτυπούσε με μένος»



Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης», η οποία είχε ανεβεί την χρονική περίοδο 2013-2015.

Ο ηθοποιός μία ημέρα μετά τα όσα είχε καταγγείλει ο δικηγόρος του για τον Π.Φιλιππίδης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα έζησε από τον γνωστό ηθοποιό. 

Αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του.

Υποστήριξε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.
 
Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι ο Φιλιππίδης τον χτυπούσε με μένος κατά τη διάρκεια της παράστασης.

O κ. Ψάλτου περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά που αντιμετώπιση από εκείνον. Όπως είπε, η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2013 με τον κ. Ψάλτου ως εξωτερικό συνεργάτη και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης».

Καθόλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο κ. Ψάλτου δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Από τις κακουχίες, ο κ. Ψάλτου έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει.

«Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.