Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαριέττα Γιαννάκου



Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», στο οποίο νοσηλεύεται η πρώην υπουργός, επιχείρησαν να την αποσωληνώσουν για να δουν αν ο οργανισμός της μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά ο επιβαρυμένος οργανισμός της κυρίας Γιαννάκου δεν άντεξε τη δοκιμασία και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψει άμεσα για νοσηλεία στο κρεβάτι της ΜΕΘ.

Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την αγγειοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε κυρίως για την υποστήριξη του αναπνευστικού της συστήματος που ήταν πολύ επιβαρυμένο και λόγω του καρδιακού επεισοδίου και λόγω του χρόνιου πνευμονολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η κ. Γιαννάκου είχε αντιμετωπίσει άλλη μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πριν από οκτώ χρόνια, όταν είχε υποστεί και πάλι έμφραγμα, ενώ είχε υποβληθεί και σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της λόγω επιπλοκών του σακχαρώδους διαβήτη από τον οποίο έπασχε.