Τρίτη 22 Μαΐου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

26 °C

Σήμερα, 22. Μαΐου 2018

Όλη αλήθεια για τον τραυματισμό 3χρονου παιδιού στο πλοίο για Πειραιά - Τι είπε ο πατέρα τηςΟ πατέρας του 3χρονου κοριτσιού αποφάσισε να μιλήσει σχετικά με τον τραυματισμό της στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για Πειραιά.

Στην ανταπάντηση που δίνει αναφέρει ότι η μικρή δεν υπέστη ακρωτηριασμό αλλά κάταγμα και ότι η περιπέτεια της είχε αίσιο τέλος με μόλις δυο ράμματα.

Ειδικότερα είπε: ''Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω την αλήθεια. Η ώρα 12 το μεσημέρι και καθώς αποχωρούσαμε από την καμπίνα το παιδί μου από τη λαχτάρα να βγει έξω να πάει να παίξει έτρεξε από πίσω μου και όπως βγήκε δεν πρόλαβε και η πόρτα της έπιασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού...

Εγώ βγήκα πρώτος από τη καμπίνα να ετοιμάσω το καρότσι για το δεύτερο παιδί μας και δεν πρόλαβα να δω ότι έτρεξε πίσω μου το παιδί και έτσι είχε σαν αποτέλεσμα να πιαστεί στη πόρτα το δαχτυλάκι της. Δεν υπάρχει ακρωτηριασμός του δάχτυλου του παιδιού απλά ένα κάταγμα και ένα τραύμα που του έγιναν 2 ράμματα. Εμείς κρίναμε να μεταβούμε στο καλύτερο δυνατόν νοσοκομείο που βρισκόταν στη περιοχή και αυτό δεν ήταν άλλο απο το metropolitan.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το παιδί έχει βγει από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε ένα φιλικό μας σπίτι που παίζει με τις φιλενάδες της. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την εταιρεία Μινωικές γραμμές για την άμεση στήριξη της και να δηλώσω ότι καμιά ευθύνη φέρει η εταιρεία επίσης θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο metropolitan για τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστώ πολύ.