Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 -

Οι διάσημοι γονείς της showbiz εύχονται καλή σχολική χρονιά!



Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και πολλοί ήταν οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ που συνόδευσαν τα παιδιά τους στο σχολείο και πόσταραν φωτογραφίες.

Η Φαίη Σκορδά ξύπνησε από νωρίς και περίμενε το σχολικό να πάρει τους γιους της και πόσταρε φωτό τους γράφοντας: «Καλή σχολική χρόνια σ όλα τα παιδάκια!!!! Καλή δύναμη!!! Καλημερα».

Το σχολικό περίμενε και ο Γιώργος Τσαλίκης με τα τρία του παιδιά και αφού τα φωτογράφησε ευχήθηκε μέσω facebook:  «Μια καινούργια αρχή ! Ένα καινούργιο ξεκίνημα ! Ευλογία Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό ! Περάστε τέλεια , κάνοντας όμως και τέλεια τη “δουλειά” σας ! Γιατί όμως δουλεύουμε εμείς , για εσάς το σχολείο είναι μάγκες η δουλειά σας και σε όποια δουλειά βρισκόμαστε , μας αρέσει δε μας αρέσει οφείλουμε στον εαυτό μας να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ! Στο 100%!!!! Για πάμε λοιπόν αγάπες μου Ζήστε τα μαθητικά τα χρόνια δυνατά κι ευχάριστα κι ας κουράζεστε ώρες ώρες … κι ας βαριέστε κάποιες φορές …

θα περάσουν τόσο μα τόσο γρήγορα ! Αλήθεια … Μη φοβάστε να εκφραστείτε …!!!

Να λέτε αυτό που δεν καταλαβαίνετε …αυτό που σας ενοχλεί …!!!

Μην κάνετε πράγματα που δε θα θέλατε να σας κάνουν ! Πείτε μπράβο στους ικανότερους σε κάτι !

Βάλτε τους πρότυπο !Προσπαθήστε να δείτε πως το κάνουν και κάντε το κι εσείς ! Μην κράζετε το καλο .. “φωτίστε το “!!! Γίνετε εσείς το καλο παράδειγμα !Καλός ο χαβαλές … αλλά όλα με μέτρο !

Δείτε το σχολείο σαν εισιτήριο για έξοδο από τη μιζέρια …! Γιατί η γνώση είναι το μεγαλύτερο ταξίδι! Κι αν τώρα λέτε “τι μα@@κιες λέει αυτός ” (όπως μπορεί να έλεγα κι εγώ ίσως όταν ήμουνα μαθητής & άκουγα τέτοιες φιλοσοφίες ) κάποτε , τα ίδια θα λέτε κι εσείς με τα δικά σας λόγια στα παιδιά σας…γιατί είναι η αλήθεια που τώρα ίσως να μην τη βλέπετε ακριβώς έτσι …Καλή σχολική χρονιά Βασίλη μου , Χάρη μου , Άγγελε μου .. Καλή σχολική χρόνια σε όλους σας !Καλή σχολική χρόνια και στους γονείς σας …!!!

– τι νομίζετε … μόνο εσείς ξεκινάτε σήμερα ;;;;;

Ε Δωράκι ;;;;;».

Ο Κούλλης Νικολάου παρευρέθηκε στον αγιασμό στο σχολείο των παιδιών του και έγραψε στο facebook: «Έτσι ξεκίνησαν την πρώτη μέρα σήμερα τα παιδιά μου τα παιδιά μας το σχολείο !! Καλή χρόνια γεμάτη αγάπη και πίστη !! Περήφανος για τους υπερήχους δασκάλους ,διευθύντρια και δάσκαλοι που έχουν κατά νουν αυτά που πρέπει να δώσουν στα παιδιά μας ! Και είναι πολλά !».

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα απανταχού γονείς.Πρώτη ημέρα στο σχολείο…Ο Οδυσσέας μπροστά με τις 2 τσάντες πάει με μεγάλη χαρά,ο Μάρκος στην αγκαλιά της μαμάς κλαίγοντας:”δε θέλω να πάω σχολείο…”Το μωρό μας…Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αδέλφια», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.