Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Οι διακοπές του Τσίπρα με τον Πολάκη



Από το Μεγάλο Σάββατο όταν επέστρεψε από την Κίνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του στο Ρέθυμνο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Πολύριζος« στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου για ολιγοήμερες διακοπές με αφορμή το Πάσχα.

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, το χωριό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις παραλίες του νότιου Ρεθύμνου.

Σε χαλαρή διάθεση, ο Αλέξης Τσίπρας εικονίζεται με υψωμένο το αριστερό του χέρι στη φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr. Ισως για να ζητήσει κάτι από τον σερβιτόρο, ίσως επειδή κάνει νόημα σε κάποιον άλλο φίλο ή συντροφό του. Απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα -που έχει πιάσει τη μία κορυφή του τραπεζιού- βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης και στα αριστερά του πρωθυπουργού κάθεται ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν διακρίνεται. Πίσω από τον κ. Τσίπρα βρίσκεται ένας από τους σερβιτόρους της παραλιακής ταβέρνας, που φαίνεται σχεδόν άδεια.