Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας, για διακοπές στα Χανιά!



Για άλλη μια φορά ο Πρίγκιπας Φίλιππος Κάρολος της Σουηδίας, γιος του Βασιλιά Γουσταύου και της Βασίλισσας Σύλβιας προτίμησε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά για τις διακοπές του.

Μαζί του ήταν η σύζυγος του Σοφία, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, και ο ενός έτους γιός τους Αλέξανδρος. Λάτρης της Ελλάδας ο πρίγκιπας είχε πραγματοποιήσει το βασιλικό του μπάτσελορ στην Γλυφάδα και στην Αίγινα το 2015.

Όσο και να κρατήθηκε κρυφή η άφιξη της βασιλικής οικογένειας δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το φακό του plataniasnews.gr ο οποίος είναι τα μάτια και η φωνή της περιοχής. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι μαζί τους εθεάθησαν και μέλη της οικογένειας της Σοφίας. Αρκετή ήταν και η έκπληξη κάποιων Σουηδών τουριστών όταν ξαφνικά έβλεπαν μπροστά τους τον πρίγκιπα τους.

Η πριγκιπική οικογένεια έμεινε σε βίλλα του χωριού. Κάθε μέρα έκαναν το μπάνιο τους στη παραλία του Μάλεμε και στη συνέχεια γευμάτιζαν και έπιναν τον καφέ τους στο εστιατόριο καφέ «Κύμα» των αδερφών Αντώνη & Βαλεντίνου Κουτσογιαννάκη, που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα της θάλασσας.

Με αρκετή διακριτικότητα εξασφαλίσαμε κάποια πλάνα από τις λίγες στιγμές του «παραμυθιού» όπως και κάποιες λεπτομέρειες από τις γευστικές προτιμήσεις τους.

Η μέρα της οικογένειας άρχιζε με φρέντο καπουτσίνο ενώ στο μεσημεριανό τους λάτρευαν να πίνουν Ελληνική βαρελίσια μπύρα η οποία συνοδευόταν συνήθως με μακαρονάδες και σαλάτες.

Λάτρεις του καλού φαγητού δοκίμαζαν πολλές γεύσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας του εστιατορίου «Κύμα» αλλά αγαπημένα τους πιάτα αποδείχτηκαν ο φρέσκος τόνος ταρτάρ, το φρέσκο ψάρι ψητό πανέ σε πέτρα με σαλάτα καλοκαιρινή, ο πουρές από φινόκιο και φυσικά το αρνίσιο κότσι με φρέσκο πουρέ μανιταριού και baby πατάτες.

Φυσικά μεγάλη προτίμηση είχαν στο μπέργκερ (όπως οι περισσότεροι Σκανδιναβοί άλλωστε), από φρέσκο ντόπιο μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένο κρεμμύδι, ψωμί μπριος, τυρί τσένταρ με σπιτική BBQ sauce και πατάτες κομμένες στο χέρι.

Η μέρα τους τελείωνε με ένα ποτηράκι κρασί ή prosecco, καθώς δεν ήταν οπαδοί του πολύ ποτού.

Η εξυπηρέτηση επίσης ήταν άψογη καθώς οι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες εδώ και χρόνια και γνωρίζουν πώς να εξυπηρετούν VVIP πελάτες.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος Κάρολος της Σουηδίας είναι ένας όμορφος άντρας, με γυμνασμένο καλοσχηματισμένο σώμα και έντονα μεσογειακά χαρακτηριστικά, έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφουν τα παραμύθια και που ονειρεύεται κάθε κορίτσι να συναντήσει στη ζωή του. Τον συνάντησε όμως η Σοφία όπου δεν κατάγεται από γαλαζοαίματη οικογένεια αλλά αντίθετα από απλή κλασική Σουηδική φαμίλια και μάλιστα πριν χρόνια ήταν και παίχτρια στο Big Brother της Σουηδίας και πρώην μοντέλο. Φημολογείται ότι η βασιλική οικογένεια αντέδρασε έντονα για αυτή τη σχέση όμως, ο έρωτας των δύο νέων ήταν πιο δυνατός και μετά από 5 χρόνια ο Φίλιππος και η Σοφία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα διεθνή media αναφέρουν ότι κάνει τις διακοπές της η βασιλική οικογένεια στο Sain Tropez για ευνόητους λόγους.