Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μιλά για την απώλεια που τον στιγμάτισε



«Περνώντας τα χρόνια σκέφτομαι πως ορισμένες ταινίες ίσως και να μην έπρεπε να τις κάνω» λέει ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος.

 

Όπως εξηγεί, η απώλεια που δεν μπορεί να διαχειριστεί είναι αυτή του «φίλου και αδελφού» του Σωτήρη Μουστάκα. «Ο θάνατός του με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από κάθε άλλον. Για μένα ήταν φίλος και αδελφός. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του» λέει χαρακτηριστικά. «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα, έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μία συνεργασία», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso».

Παρότι απέχει εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν πιστεύει πως έχει γραφτεί οριστικά το επαγγελματικό του φινάλε. «Δεν θεωρώ πως έχω σταματήσει οριστικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Αλλά, εδώ και μία οκταετία, που βιώνουμε την κρίση, δεν νομίζω πως έχω κάτι να προσφέρω. Οι προτάσεις είναι αρκετές κι από παντού».

Όσο για τις ταινίες του, που τον ανέδειξαν και σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς, λέει: «Νομίζω είναι καλές. Καμιά φορά τις βλέπω όταν παίζονται. Αλλά υπάρχουν κι εκείνες που αναρωτιέμαι: "Γ... , γιατί να την κάνω αυτή την ταινία;". Δεν ήταν όλες καλές, αυτή είναι η αλήθεια. (...) Περνώντας τα χρόνια σκέφτομαι λοιπόν και λέω ότι ορισμένες ταινίες ίσως και να μην έπρεπε να τις κάνω.