Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ο Κασσελάκης παρουσίασε το νέο Think Tank ανθρωπίνων δικαιωμάτων



Το Think Tank ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρουσίασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης. Με τη σύμπραξη της Διάνας Βουτυράκου, «σύστησε» στο διαδικτυακό του κοινό, τα πρόσωπα που αποτελούν το Think Tank και περιλαμβάνουν εξέχοντες επιστήμονες.

Αναφέρει ότι πρόκειται για «επιστήμονες οι οποίοι θα με συμβουλεύουν για να χτίσουμε μαζί μια κοινωνία ισότητας, συμπερίληψης και αλληλεγγύης» και κλείνει λέγοντας: «Δεν έχουμε γεννηθεί ίδιοι - Μπορούμε να γίνουμε ίσοι. Με αυτούς τους διακεκριμένους ανθρώπους θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο, κυβερνητικό πρόγραμμα - ασπίδα για όλες τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας. Γιατί ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δικαιώματα».

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

Ειρήνη Λεριού: Είναι η Επιστημονική υπεύθυνη, με εξειδίκευση σε έρευνες για την παιδική φτώχεια, του Εθνικού Παρατηρητηρίου Παιδικής Ευημερίας στην Ελλάδα, του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Μέλος της Διεθνούς Κοινότητας Ποιότητας της ζωής ISQOLS, της Διεθνούς Κοινότητας Δεικτών για Παιδιά "ISCI" και της Διεθνούς Κοινοπραξίας Δεικτών της Kοινωνίας CIC.