Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Ντροπή της ΕΛΑΣ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": Ανδρες των ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες του Ολυμπιακού!



Απίστευτες σκηνές, που γυρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, με κύρια υπεύθυνη την Ελληνική Αστυνομία, εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Τα όσα ακολούθησαν μετά ξεφεύγουν από τα ποδοσφαιρικά όρια, αφού εικόνες στις οποίες αστυνομικοί φαίνονται να προκαλούν χωρίς ίχνος ντροπής τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και να δέρνουν τους παίκτες αυτής(!!!) σίγουρα δεν προάγουν το άθλημα.

του Σταύρου Ζαγκανά

Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε τρομερή ένταση στην φυσούνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κάπου εκεί υπήρξε η «παρέμβαση» της Αστυνομίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Πειραιώτες, αλλά και αρκετές μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες(!) και ανθρώπους των Πειραιωτών, γεγονός που επιβεβαίωσε αμέσως μετά και ο Καπίνο! Γεγονός πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά!

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά υπήρξε η… απάντηση των οπαδών, καθώς περίπου 100 άτομα προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ φώναζαν απειλητικά προς τα ΜΑΤ, ότι «εσάς ψάχνουμε, χτυπήσατε τους παίκτες μας»!

Αφορμή στάθηκε μία κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο άρχισε να χτυπάει τα πλέξιγκλας με το γκλομπ του και να βρίζει και να προκαλεί τους οπαδούς που αποχωρούσαν από το γήπεδο.

Αποτέλεσμα, από την αντίδραση των οπαδών, ο συγκεκριμένος αστυνομικός να τραπεί σε άτακτη φυγή, ενώ κάποιοι ηλικιωμένοι φίλοι των Πειραιωτών που ήταν στο σημείο φώναξαν "ντροπή".

Τα... δυσάρεστα από το “Γ. Καραϊσκάκης” πάντως δεν έμειναν μόνο σε όσα έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και αφορούν και την αποστολή της ομάδας.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε πως τα ΜΑΤ έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων", χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας στις κάμερες:

"Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε απόψε. Και δεν μιλάω για αυτά που έκανε ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτύπησε τους πάντες!

Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, που βγάζουν απλώς το μεροκάματό τους μεταφέροντας πετσέτες.

Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του".

Από την μεριά του, ο Στέφανος Καπίνο έκανε λόγο για τυφλή επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote Sport.

"Δεν ξέρω τι να πω… Είναι δυνατόν να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και να βαράνε παίκτες; Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω… Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίκτες άρχισαν να τσακώνονται με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να μας χτυπούν; Τι να σας πω… Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ" τόνισε.