Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Νέο πρόγραμμα στήριξης αγροτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων από την "Αποστολή"



Μετά την ολοκλήρωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου καινοτόμου αναπτυξιακού Προγράμματος Ενίσχυσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομάδων και Συλλόγων στη Βόρεια Ελλάδα που εκπόνησε κατά την προηγούμενη χρονιά, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, προχωρά σε περαιτέρω επένδυση και στήριξη του συγκεκριμένου τομέα ανακοινώνοντας τη συνέχιση του προγράμματος.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ » κ. Κωστής Δήμτσας δήλωσε : «Σε μία περίοδο που η ανάπτυξη στην Ελλάδα αποτελεί πλέον βιοποριστική αναγκαιότητα, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την συνέχιση και ενίσχυσή των αγροτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Προτεραιότητά της «Αποστολής» και προσωπικά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου είναι η στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε την εγχώρια παραγωγή και να δώσουμε στους Έλληνες αγρότες τη δυνατότητα και τα μέσα να προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον τόσο στην παραδοσιακή γεωργία όσο και τις νέες καλλιέργειες».