Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 52χρονου στην Αργολίδα



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σχινοχώρι του δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, αφού εντοπίστηκε εχθές από συγγενή του, άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, ένας 52χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με όσα σημειώνει το argolikeseidhseis.gr, ο άνδρας βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι με αμβλύ όργανο, που πιθανολογείται ότι είναι το μαχαίρι, κάτω από το κρεβάτι του και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιθανολογούν ότι οι δράστες προσπάθησαν να κρύψουν πρόχειρα το πτώμα του άνδρα και έκαναν άνω- κάτω το σπίτι, ώστε να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες, κάνοντας το σκηνικό να μοιάζει με τόπο όπου σημειώθηκε ληστεία.

"Δεν ακούσαμε τίποτα", λένε οι μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έμενε μόνο του. Βρέθηκε νεκρός όταν ο αδελφός του πήγε να δώσει φαγητό, όπως συνήθιζε.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις,ούτε είχαν διαπιστώσει κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες. Άκουσαν τις φωνές του αδερφού του και όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, έμαθαν αυτό που είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις του κοινοτάρχη στο χωριό Σχινοχώρι, Νίκος Σκλαβούνος δίνουν στις έρευνες ένα νέο στοιχείο. «Πριν από ένα χρόνο είχε γίνει ξανά ληστεία στο σπίτι, για να βουτήξουν τη σύνταξη του 52χρονου. Τα χρήματα τα έπαιρνε ο αδερφός του. Ο ταχυδρόμος τα έδινε σε εκείνον. Του έδιναν μια μικρή σύνταξη για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και πριν από ένα χρόνο, τον χτύπησαν και του τα πήραν. Από εκείνο το σημείο και μετά τα χρήματα τα έπαιρνε ο αδερφός του, που του πήγαινε τσιγάρα και φαγητό»

«Το παιδί έμενε με τους γονείς του αλλά όταν πέθαναν έμεινε μόνο, κλεισμένο στον εαυτό του» λέει ο κοινοτάρχης…