Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Μεσσηνία: Τον πυροβόλησε γιατί παραβίασε το STOP



67χρονος πυροβόλησε 62χρονο επειδή παραβίασε το STOP και βγήκε μπροστά του στο δρόμο κοντά στην Τρίοδο στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την eleftheriaonline ο δράστης του πυροβολισμού ακολουθούσε με το αυτοκίνητο τον άλλο οδηγό, με τρόπο που θύμωσε τον προπορευόμενο.

Ετσι, λίγο αργότερα, οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων σταμάτησαν και έστησαν καβγά ανταλλάσσοντας βρισιές και απειλές. Μάλιστα, ο 67χρονος φέρεται να πήρε και ένα γκλομπ που είχε στο αυτοκίνητο για να χτυπήσει τον άλλον , αλλά εκείνος του το άρπαξε και του έριξε το ξύλο.

Κι αφού τα πράγματα είχαν αγριέψει μεταξύ τους, ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, ο οποίος είχε παρακολουθήσει σχεδόν όλο τον καβγά, προσπάθησε να τους χωρίσει. Τότε, ο 67χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον άλλον δύο φορές.

Η μία τον πήρε ξυστά στο μάγουλο και η άλλη στο πόδι και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 67χρονος εξαφανίστηκε και καταζητείται, ενώ χθες το βράδυ έληγε το αυτόφωρο για τη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.