Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 -

Μάχες πολιτών με τσιγγάνους στο Μενίδι - Η ΕΛ.ΑΣ. απωθεί με χημικά τους πολίτες



Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, σημειώνονται σοβαρά επεισόδια στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητα και παραβατικότητας των τσιγγάνων με τους πολίτες να ζητούν δικαιοσύνη και αστυνόμευση στο "άβατο" των εγκληματιών.

Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι χάος στην πορεία για τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι με πετροπόλεμο και χρήση χημικών από την αστυνομία.

Oι αστυνομικοί απώθησαν με χημικά τους κατοίκους ενώ εκείνοι επιχείρησαν να περάσουν πηγαίνοντας στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών.

Περίπου 100 πολίτες με κουκούλες για να αποφύγουν την αντεκδίκηση από τους τσιγγάνους αποτελούν την δύναμη κρούσης των κατοίκων που απλά δεν αντέχουν άλλο το εμπόριο ναρκωτικών, τις δολοφονίες, τις κλοπές και τους συνεχείς ξυλοδαρμούς.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ενέργειες αντεκδίκησης με ρίψη μολότοφ έξω από τα σπίτια των τσιγγάνων με τους τελευταίους να απειλούν να "Βγάλουν όπλα".

 «Είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε. Είμαστε οπλισμένοι. Έχουμε όπλα και καραμπίνες. Όποιος θέλει ας έρθει τους περιμένουμε», λένε οι αθίγγανοι στην κάμερα του ΑΝΤ1 εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι κατηγορούνται όλοι ανεξαιρέτως.