Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κύπρος – δολοφονίες: Ο “Ορέστης” ενδέχεται να σκότωσε και στα Κατεχόμενα



Φρίκη από τις εξελίξεις γύρω από τις 7 - μέχρι στιγμής - δολοφονίες που παραδέχτηκε ότι διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς στην Κύπρο. Νεότερες πληροφορίες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο επονομαζόμενος “Ορέστης” να έχει δράσει και στα Κατεχόμενα. Οι έρευνες πλέον στρέφονται στο θάνατο μίας 40χρονης που φερόταν αγνοούμενη.
Καταιγιστικές οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά που συγκλόνισε την κυπριακή κοινή γνώμη και όχι μόνο, καθώς τα φρικτά του εγκλήματα έχουν λάβει διεθνείς διαστάσεις.

Μία ακόμα συγκλονιστική πτυχή αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, επικαλούμενος πληροφορίες του, για ένα ακόμα έγκλημα που ενδεχομένως να βαραίνει τον επονομαζόμενο “Ορέστη”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι, οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ήδη ζητήσει πληροφορίες από τις δικοινοτικές αρχές, καθώς φαίνεται να έχουν στη διάθεσή τους ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αυτά ενδέχεται να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με μία 40χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2019. Ο λόγος για μία Βιετναμέζα που φερόταν ως αγνοούμενη από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων στις 6 Ιανουαρίου 2019, δυνάμεις της λεγόμενης Αστυνομίας του Ψευδοκράτους εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση, πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε σακούλα και κουβέρτα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το θέμα είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα όλων των τουρκοκυπριακών εφημερίδων.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha Κύπρου, υπάρχουν στοιχεία ότι ο Νίκος Μεταξάς πέρασε με το αυτοκίνητό του στα Κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.