Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κορυφώνεται το θρίλερ για την Αγγελική Πεπόνη



Όλο και περισσότερα στοιχεία «ξεπηδούν» για τη μοιραία ημέρα της εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα πριν από 8 χρόνια, με όλα να δείχνουν ως κατηγορούμενο τον 54χρονο σήμερα φίλο της νεαρής κοπέλας, την ώρα που το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο της περιοχής αναμένεται να ταυτοποιηθεί για να αποκαλύψει αν πρόκειται για εκείνη.

Μιλώντας στο Star γειτόνισσα της αγνοούμενης, κατηγόρησε τον 54χρονο φίλο της Αγγελικής για βίαιη συμπεριφορά. «Ήρθε ο κύριος με το μηχανάκι, κατέβηκε η Αγγελική, της έδωσε ένα χαστούκι και της ζήτησε να ανέβει πάνω στη γριά, να πάρει λεφτά και να ξακατέβει», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Παράλληλα, είχε δει πολλές φορές τον 54χρονο να κακοποιεί την όμορφη κοπέλα. «Αυτό έγινε πολλές φορές, κάμποσες μπορώ να πω. Την χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι την μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν: “παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει”».

Παράλληλα, κορυφώνεται το θρίλερ για το αν οι έρευνες που γίνονται στην Πρέβεζα καταλήξουν τελικά πως το κρανίο που βρέθηκε δίχως την κάτω γνάθο, κατά την διάρκεια εργασιών διάνοιξης μίας τάφρου στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Τα τελευταία 24ωρα, οι αρχές που κυριολεκτικά… κοσκινίζουν το χώμα στο σημείο και στερεύουν την τάφρο από νερό για να ερευνηθεί και ο πυθμένας, ανακάλυψαν κάποια επιπλέον μικρά οστά και θραύσματα οστών τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ανθρώπινα, ωστόσο για παν ενδεχόμενο θα αποσταλούν και αυτά για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.

Οι ακτινογραφίες από παλιό τροχαίο ατύχημα που είχε η αγνοούμενη το 2009 ταιριάζουν με σημάδι στο κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο και πλέον οι αρχές και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ίδια περιοχή τον Ιούνιο του 2010 είχε χαθεί με μυστηριώδη τρόπο η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη και αν όντως προκύψει ταυτοποίηση τότε θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόσωπο «κλειδί» στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ο φίλος της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε.

Ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.