Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καθηγητής καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Ροδίτη για να μη μιλήσει



Καταθέσεις από τους καθηγητές των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έχει πάρει η ανακρίτρια Ρόδου.

Αίσθηση προκαλεί καθηγητής, ο οποίος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου για να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

«Στις 4 Μαρτίου 2014, ο Ροδίτης πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές, γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ», ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και συνέχισε:

«Ήταν ένα παιδί, το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει».

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές», σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.