Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ηράκλειο: Στην παιδοχειρουργική τα δύο αδέρφια που τραυματίστηκαν σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός της μηχανής



Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το βράδυ της Δευτέρας δύο από τα τρία αδέρφια που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου, 5 και 8 ετών, μαζί με το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο κορίτσι και τη μητέρα τους, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε στη στάση του λεωφορείου όπου βρίσκονταν για να περιμένουν το λεωφορείο.

Από θαύμα τα παιδιά και η μητέρα τους δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, διακομίστηκαν ωστόσο με δύο ασθενοφόρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Στη συνέχεια και βάσει πρωτοκόλλου, τα δύο από τα τρία παιδιά, τα αγοράκια ηλικίας 5 και 8 ετών, μεταφέρθηκαν στην παιδοχειρουργική κλινική για περαιτέρω έλεγχο.

Ο 35χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού που έπεσε πάνω στη στάση του λεωφορείου αποκαλύφθηκε πως δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, καθώς του έχει αφαιρεθεί για δεύτερη φορά και προκειμένου να το επανακτήσει θα πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα. Το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ωστόσο έγινε αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων.