Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Χανιά: Νεκρός από τα ξημερώματα Σαββάτου ήταν ο 47χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος



Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, όταν ένας 47χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο άτυχος άνδρας, ο Ευτύχης όπως όλοι τον φώναζαν, που ζούσε με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους σε ένα παλιό μονόχωρο κτίσμα, ήταν νεκρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/2) και βρέθηκε χθες, όταν τον αναζήτησε γείτονας, καθώς η οικογένεια του βρισκόταν αυτές τις μέρες εκτός Χανίων και ειδικότερα στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί η σύζυγος και τα παιδιά του για να επισκεφθούν τη γιαγιά.

O 47χρονος μαζί με την αλλοδαπή σύζυγο και τα παιδιά τους, ζούσαν εξ ανάγκης στο παλιό σπίτι ιδιοκτησίας του με την προοπτική εξεύρεσής ενός διαμερίσματος κατάλληλου και με προσιτό ενοίκιο.

Υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και ειδικός πραγματογνώμονας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο άντρα.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον πραγματογνώμονα εξετάζουν το ενδεχόμενο, η φωτιά να εκδηλώθηκε από την ξυλόσομπα η οποία ήταν συνδεδεμένη με σώματα καλοριφέρ.

Παράλληλα εξετάζεται και η πιθανότητα βραχυκυκλώματος καθώς οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ήταν παλιές.